Σπίτι> Νέα
April 29, 2024

Hongfa Fast Rolling Shutter Door: Αποκλεισμός οσμών, μειώνοντας τις εκπομπές, ιδανικές για πόρτες απόρριψης σκουπιδιών

Σήμερα, όταν η διάθεση των σκουπιδιών και η προστασία του περιβάλλοντος αποτιμώνται ολοένα και περισσότερο, πώς να ελέγχουν αποτελεσματικά την πόρτα υψηλής ταχύτητας και τις επιβλαβείς εκπομπές αερίου που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκφόρτωσης απορριμμάτων έχει γίνει το επίκεντρο πολλών επιχειρήσεων κ

April 29, 2024

Τι είναι η πόρτα του νοσοκομείου;

Ιατρική συρόμενη πόρτα, κάθε πόρτα έχει μια ενιαία ολόκληρη χάλυβα, επενδεδυμένη με εσωτερικό πλαίσιο αλουμινίου και πάνελ υψηλής αντοχής, που περιβάλλεται από υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα τέλεια θεραπεία, υψηλής διαστάσεων ακρίβεια, κλειστή επιφανειακή άξονα υψηλής ποιότητας EPDM ειδική σφραγίδα καουτσούκ για να ε

April 29, 2024

Μπορεί να εξαχθεί στο εξωτερικό, πυρκαγιά γκαράζ σκληρή γρήγορη πόρτα με πιστοποίηση Eu CE

Στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά, το Garage Garage Rigid Fast Doors που εξάγονται στο εξωτερικό πρέπει να έχουν πιστοποίηση CE. Η πιστοποίηση CE χρησιμεύει ως "διαβατήριο" για τα προϊόντα που εισέρχονται στην ευρωπαϊκή αγορά και αποτελούν σημαντική εγγύηση για την ποιό

Λύση πόρτας AB για ντους αέρα - Γρήγορη πόρτα

Σε εργαστήρια χωρίς σκόνη ή καθαρές περιοχές, τα ντους αέρα είναι σημαντικές εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσουν ένα καθαρό περιβάλλον. Το συνήθως χρησιμοποιούμενο σχέδιο πόρτας AB είναι: Όταν οι άνθρωποι εισέρχονται, η πόρτα Α ανοίγει μέσω του συστήματος αυτόματης ανίχνευσης και η πόρτα Β παραμένει κλειστή αυτή τη στιγμή. Όταν

April 29, 2024

Αποτελεσματικό διάλυμα σφράγισης για το εργαστήριο σκόνης - σκληρή πόρτα από την έκρηξη

Στη βιομηχανική παραγωγή, η ασφάλεια των εργαστηρίων σκόνης έχει ζωτική σημασία. Οι απαιτήσεις για τις βιομηχανικές πόρτες σε αυτό το είδος εργαστηρίου επικεντρώνονται κυρίως στην αποτελεσματική σφράγιση, την ασφάλεια από την έκρηξη και το γρήγορο άνοιγμα και το κλείσιμο. Λόγω του ειδικού εργασιακού περιβάλλοντος του εργασ

April 27, 2024

Τα εργαστήρια παραγωγής παραγωγής ακριβείας είναι εξοπλισμένα με γρήγορους τροχούς ως στάνταρ

Τα εργαστήρια παραγωγής παραγωγής ακριβείας, ως πυρήνα της σύγχρονης βιομηχανικής παραγωγής, έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για περιβαλλοντική σταθερότητα, καθαριότητα και έλεγχο της θερμοκρασίας. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οποιαδήποτε μικροσκοπική σκόνη, αλλαγή θερμοκρασίας ή εξωτερική μόλυνση μπορεί να έχει σοβαρό αντίκ

August 16, 2023

Συνιστώμενα βήματα εγκατάστασης για ιατρική συρόμενη πόρτα;

Η ιατρική αεροπορική πόρτα είναι ένα είδος αυτόματης πόρτας ειδικά σχεδιασμένο για τη χημική είσοδο και έξοδο με υψηλές απαιτήσεις για βαθμό καθαριότητας και σφράγισης. Το ομαλό άνοιγμα και το κλεί

Ποιες θέσεις ισχύουν γρήγορα οι πόρτες αποθήκευσης;

Η αυτόματη πόρτα της Hongfa είναι η εστίαση στην παραγωγή κατασκευαστών γρήγορης πόρτας ψυχρής αποθήκευσης. Σύμφωνα με διαφορετικά πεδία και απαιτήσεις εφαρμογών, υπάρχουν επαγγελματικοί τεχνικοί προϊόντων για την ανάπτυξη των αντίστοιχων βιομηχανικών τύπων γρήγορ

Ποιες θέσεις ισχύουν γρήγορα οι πόρτες αποθήκευσης;

August 16, 2023

Ψυχρή αποθήκευση γρήγορη λύση πόρτας;

Η αποθήκευση κρύου χρησιμοποιείται κυρίως για τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, υδρόβια προϊόντα, πουλερικά, φρούτα και λαχανικά, κρύα ποτά, λουλούδια, πράσινα φυτά, τσάι, ιατρική, χημικές πρώτες ύλες, ηλεκτρονικά όργανα και άλλη σταθερή αποθήκευση θερμοκρασί

Πρόσκληση

Πρόσκληση

Το περίπτερο μας αριθ. 4 .1-J37 Η Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd. είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ασχολείται με την ανάπτυξη προηγμένων αυτόματων θυρών παγκόσμιας κλάσης. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν γρήγορη πόρ

August 15, 2023

Τι χρειάζεστε για να δώσετε προσοχή για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας την πόρτα γρήγορου κλείστρου; Όταν ο αισθητήρ

August 15, 2023

Ποιοι παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός γκαράζ γρήγορη πόρτα κλείστρου;

Οι ακόλουθοι παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός γκαράζ γρήγορη πόρτα κλείστρου:

August 15, 2023

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των βιομηχανικών γρήγορων θυρών;

Η βιομηχανική γρήγορη πόρτα, γνωστή και ως γρήγορη πόρτα κλείστρου, επειδή η βιομηχανική γρήγορη πόρτα έχει πολλά να κάνει με την ταχύτητα, έτσι στη βιομηχανική συσκευή γρήγορης πόρτας, PLC, μετατροπέας συχνότητας, κουρτίνα ελέγχου κωδικοποιητή είναι πολύ σημαντικές

August 10, 2023

Θα λάβουμε μέρος στο Guangzhou Int'lfresh Supply & Cold Chain Technology Expextion-Exhibition

Θα συμμετάσχουμε στην έκθεση Cold Chain Guangzhou από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου, στην οποία θα παρουσιάσουμε τις οικονομικά αποδοτικές πόρτες γρήγορου κλείστρου, τις πόρτες ψυχρής αποθήκευσης, τις πόρτες φερμουάρ, τις βιομηχανικές πόρτ

July 29, 2023

Τι γίνεται αν η ισχύς αυτόματης πύλης σβήνει;

Τώρα πολλά εργοστάσια έχουν εγκαταστήσει τις πόρτες γρήγορου κυλίνδρου, οι οποίες φέρνουν μεγάλη ευκολία στο κανάλι πρόσβασης, αλλά στη διαδικασία χρήσης, μπορούμε επίσης να αντιμετωπίσουμε μια ξαφνική αποτυχία ρεύματος της πόρτας του κυλίνδρου, τότε το πρόβλημα

May 10, 2023

Η σημασία της ταχείας πόρτας κλείστρου στην αυτόματη παραγωγή

Πολλοί άνθρωποι έχουν περισσότερο ή λιγότερο ακούσει για γρήγορη κυλιόμενη πόρτα, η κύρια χρήση του περιβάλλοντος γρήγορης τροχιάς είναι το εργοστάσιο, η αποθήκη, το εργαστήριο, το εργαστήριο και άλλα μέρη, αλλά γιατί να χρησιμοποιούν ταχεία πόρτα σε αυτές τις περι

May 05, 2023

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πόρτα για εσάς;

Η γρήγορη πόρτα είναι ένα είδος κυλιόμενης πόρτας που χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη κοινωνία. Λόγω των ανθεκτικών, όμορφων, ασφαλών και άλλων χαρακτηριστικών του, χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τομείς όπως η εφοδιαστική, το εργοστάσιο, το εργαστήριο και

January 29, 2023

Το αφεντικό έδωσε ένα κόκκινο φάκελο

Το 2023, την πρώτη μέρα εργασίας, το αφεντικό στέλνει σε όλους ένα μεγάλο κόκκινο φάκελο, πολύ ωραίο

January 09, 2023

Ειδοποίηση διακοπών /καλή κινεζική Πρωτοχρονιά

Αγαπητοί αγοραστές Το κινεζικό παραδοσιακό φεστιβάλ της άνοιξης έρχεται, θα έχουμε διακοπές από τις 14 Ιανουαρίου 2023 έως τις 28 Ιανουαρίου 2023, αν έχετε κάτι που μπορείτε να μας στείλετε μέσω ταχυδρομείου, ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε περισσότερο το επόμενο έτος, παρακαλώ δώσ

January 09, 2023

Ειδοποίηση διακοπών /καλή κινεζική Πρωτοχρονιά

We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Αποστολή